Thomas Sanglor

Előadások

3 napos Tudatos Álmodás kezdő csoport indul 2023. 04. (28-29-30)

időpont: 2023.04.28. 13:00

Tudatos Álmodás

-Kezdő csoport indul-

 

 

A Tudatos Álmodás egy rendkívül izgalmas felfedezés, felismerés és Önmegtalálás egyben. Sokan úgy gondolják, hogy a Tudatos Álmodás annyit jelent, hogy az alvás álmodói szakaszában felismerjük magunkat, a helyzetünket, rádöbbenünk arra, most álmodunk, végrehajtunk néhány fura varázslatot és kész is. Nem, nem erről szól az Út! Az Álmodástan által kínált Út a Szellemi Ébredés 'magasfokára' való jutást célozza meg. S bár igaz, az álomban való létezés felismerése elsődleges, ám ennek a Tudatosságnak kiterjesztése az ébrenlét álomszerű életvitelére, formájára is érvényesnek kell lennie. Sokan azt gondolnák, hogy azért, mert reggel felkelünk, dolgozunk és tetteket hajtunk végre, mindez a Tudatosság teljességével történik. Sajnos ez nincs így. A szokásalapú ébrenlétünk sok tekintetben hasonlít egy álmodói formára... Az ébrenlét az álmodás egyik változata...

Az április 28-30-ig induló csoport tagja az alapoktól kezdve tanulhatja meg azt, mit kell tennie azért, hogy az alvó/álmodó időszakban felismerje azt, hogy egy álomban van, s ezzel az összpontosult tudatosságával mit kell kezdenie.

 

Miért jó tudatossá lenni az álomban?

  • Mert hasznossá tesszük azt az időt, amit egyébként szunnyadással, kábultan élünk át.

  • Mert olyan egyedi tanításokkal, tanulságokkal, élményekkel találkozhatunk, amelyekkel az ébrenlét során ritkán vagy egyáltalán nem.

  • Mert az Önismeret olyan változatával gazdagodhatunk, amit az ébrenlét megadni nem tud.

  • Mert Beavatódunk olyan Lélektani ok-okozati összefüggésekbe, amelyek megértése, felfogása nagyban segíti az életvezetésünket.

  • Aki megismeri a tudattalanját, egyre inkább érzi azt, hogy kezébe vette sorsának irányítását.

  • A Tudatos Álmodás egy rendkívül fontos alaplépése a Szellemi Ébredésnek. Így az álomban elért, megvalósított Tudatosság tovább fokozható, növelhető, kiterjeszthető.

  • A Tudatos Álmodás egy egyedi Út, aminek révén Beavatást nyersz önmagad világába, és személyre szabott tapasztalatokkal, ismeretekkel gazdagodsz. Találkozhatsz az Úttal, amit kerestél.

      

Jelentkezés, érdeklődés: thomas.sanglor@gmail.com

Bővebben olvashattok az almodastan.hu weboldalon.

YouTube: Thomas Sanglor

Ha kérdésed van, keress ezen a számon: +3620 263 8185

 

A 3 napos tanítás és szállás díja együttesen: 31 000 forint/fő.

Figyelem! Az étkezés nincs benne az árban. Az étkezésről mindenki maga gondoskodik. A szállás közvetlen szomszédságában van a környék legjobb csárdája (Véndiófa Csárda). Így az étkezés a csárdában is megoldható vagy a jól felszerelt konyhában, magatokkal hozott alapanyagokkal. Otthonról hozott étel is megmelegíthető, több hűtő is van. A szállás közvetlen közelében van három élelmiszerbolt is, ahonnan a legtöbb alapélelmiszer beszerezhető.

Szálláshely: 4241 Bocskaikert, Debreceni út 41.

Szálláshely neve: Bocskai Vendégház.

A tábor időpontja: Április 28-29-30.

Szobák: két-három férőhelyesek és minden szobához tartozik zuhanyzó, wc.

A szálláshelyen van jakuzzi és szauna. Ezek használata szintén benne van az árban.

 

https://falusiturizmus.destour.hu/partner/bocskai-vendeghaz

 

Várlak Szeretettel! :)

Az Ébredés Mindenekfelett!

 

Tamás