Thomas Sanglor

Események

5 napos Tudatos Álmodás kezdő csoport indul: 2023. 08. (24-28).

időpont: 2023.08.24. 13:00

Kedves Hölgyek és Urak!

 

 

Tudatos Álmodás

-Kezdő csoport folytatás-

 

 

A Tudatos Álmodás egy rendkívül izgalmas felfedezés, felismerés és Önmegtalálás egyben. Sokan úgy gondolják, hogy a Tudatos Álmodás annyit jelent, hogy az alvás álmodói szakaszában felismerjük magunkat, a helyzetünket, rádöbbenünk arra, most álmodunk, végrehajtunk néhány fura varázslatot és kész is. Nem, nem erről szól az Út! Az Álmodástan által kínált Út a Szellemi Ébredés 'magasfokára' való jutást célozza meg. S bár igaz, az álomban való létezés felismerése elsődleges, ám ennek a Tudatosságnak kiterjesztése az ébrenlét álomszerű életvitelére, formájára is érvényesnek kell lennie. Sokan azt gondolnák, hogy azért, mert reggel felkelünk, dolgozunk és tetteket hajtunk végre, mindez a Tudatosság teljességével történik. Sajnos ez nincs így. A szokásalapú ébrenlétünk sok tekintetben hasonlít egy álmodói formára... Az ébrenlét az álmodás egyik változata...

Az augusztus 24-28-ig induló csoport tagja folytatja az alapok megismerését, azaz újabb elmélettel, gyakorlattal gazdagodik annak érdekében, hogy elősegítse a Tudatosság megjelenését az áloméletén belül.  

 

Miért jó tudatossá lenni az álomban?

  • Mert hasznossá tesszük azt az időt, amit egyébként szunnyadással, kábultan élünk át.

  • Mert olyan egyedi tanításokkal, tanulságokkal, élményekkel találkozhatunk, amelyekkel az ébrenlét során ritkán vagy egyáltalán nem.

  • Mert az Önismeret olyan változatával gazdagodhatunk, amit az ébrenlét megadni nem tud.

  • Mert Beavatódunk olyan Lélektani ok-okozati összefüggésekbe, amelyek megértése, felfogása nagyban segíti az életvezetésünket.

  • Aki megismeri a tudattalanját, egyre inkább érzi azt, hogy kezébe vette sorsának irányítását.

  • A Tudatos Álmodás egy rendkívül fontos alaplépése a Szellemi Ébredésnek. Így az álomban elért, megvalósított Tudatosság tovább fokozható, növelhető, kiterjeszthető.

  • A Tudatos Álmodás egy egyedi Út, aminek révén Beavatást nyersz önmagad világába, és személyre szabott tapasztalatokkal, ismeretekkel gazdagodsz. Találkozhatsz az Úttal, amit kerestél.

      

Jelentkezés, érdeklődés:

almodastan@gmail.com

thomas.sanglor@gmail.com

 

Bővebben olvashattok az almodastan.hu weboldalon.

YouTube: Thomas Sanglor

 

Várlak Szeretettel! :)

Az Ébredés Mindenekfelett!

 

Tamás