Thomas Sanglor

Rendelhető előadás

 

 

    Előadás, tanfolyam szervezése egyeztetés után egy adott városban bárhol, bárki által történhet. A lentebb feltüntetett árak az országon belül értendők és ezek összege változhat a terembérlés és jelentkezők, résztvevők létszámának függvényében. Amennyiben messzire kell utazni, úgy az útiköltség is felszámolásra kerül. Egyéni vállalkozóként számlaképes vagyok, így az előadásokról, tanfolyamokról, stb. mindig nyugtát vagy számlát állítok ki. 

     Az előadások és tanfolymok egyedi látásmóddal rendelkeznek és nem keverendők össze a pszichológia által közvetített ismeretekkel. Mivel ezek alternatív Önismereti kurzusok, így a résztvevők saját használatra sajátíthatnak el ismereteket, lehetőségeket. Az előadások, tanfolyamok végén nincs oklevél és egyéb igazoló dokumentum átadása. Az elhangzottakat az élet, a természet igazolja azok számára, akik gyakorolnak és törekvésük az Ébredés. 

 

      Kínálat a 2020-as évre:

- Bárki számára nyitott, nagyobb létszámú hallgatóság esetén a 3 órás előadás 2500ft/fő. Követelmény: legalább a 16. életév betöltése!

- Bárki számára nyitott, nagyobb létszámú hallgatóság esetén tartott 1 napos előadás 6000ft/fő. Követelmény: legalább a 16. életév betöltése!

- Meghatározott időre szóló, célirányos tanfolyam (Tudatos Álmodás, Álomértelmezés, stb.) 12000ft/fő/nap +1500 ft jegyzet. Követelmény: legalább 16. életév betöltése!

- Egyéb zárt körű csoportok számára tartott egyszeri előadás vagy tanfolyam személyes egyeztetés és megállapodás útján valósul meg. 

- Személyes konzultáció esetén 8000 ft/fő/óradíjat számolok. Azok, akik régóta járnak az előadásaimra hallgatóként az óradíj 5000 ft/fő. Ez lebonyolítható skype beszélgetés vagy személyes találkozó által.

- Álomértelmezések esete: Mivel az álom értelmezését megelőzően át kell olvasni az álmot és a főbb összefüggéseket felismerni, így az egyedi álomértelmezések esetén 5000 forintot számolok az előmunkához és 8000 forintot a közös megbeszélés idejére. A kérésem az, hogy csak olyanok keressenek, akik tényleg kíváncsiak az álmukra és rendelkeznek részletes, igaz és cenzúramentes álomtörténettel, adott esetben rajzzal. Csak ezek figyelembevételével közelíthető meg a jelentés igazságtartalma. 

A külföldi előadások, tanfolyamok tarifái lényegesen eltérnek az itt feltüntetett áraktól. Személyes egyeztetés és megállapodást követően vállalható. 

 

Kérem figyeljenek a következőkre! Csak mentálisan egészséges emberek jelentkezzenek az előadásaimra, tanfolyamaimra, tábori foglalkozásokra, személyes konzultációimra! Kérem, ne jöjjenek a labilis állapotúak vagy akik pszichológiai és/vagy pszichiátriai kezelés alatt állnak! Számukra a mielőbbi gyógyulás a fontos, ezért szakszerű kezelést kell kapjanak, a problémára szakosodott segítőktől.