Thomas Sanglor

 A szövegnél minden jog fenntartva!

 

 

    Tábori foglalkozások március és augusztus hónapban vannak. Új, kezdőcsoport indulása várhatóan szeptemberben lesz. Erről tájékozódhattok a fejléc Aktualitások alcímei között vagy érdeklődhettek levélben a Kapcsolat menüpontban feltüntetett levelezési címre írva. 

 

A táborban való foglalkozások elméleti és gyakorlati részből állnak. Az elméleti oktatás alternatív, egyedi megközelítéssel fogja össze és tálalja a Spirituális, vallási és tudományos tényeket, nézeteket. A gyakorlati részben azokat az egyszerű lehetőségeket, hangolódási útvonalakat adom át, eszközöket mutatom be, amiknek segítségével megnövelhető annak valószínűsége, hogy az érdeklődőknek tudatos álmai legyenek. Az előadásaimon és tábori foglalkozásokon arról beszélek, hogyan jutottam el a tudatos álmodás állapotába és ez a tapasztalat hogyan fejleszthető tovább. Így elmondhatom, hogy az elméleti és gyakorlati rész zöme a saját utamról szól. Azokkal a technikai útmutatásokkal, egyszerű eszközökkel színesítem a foglalkozásokat, amelyeket teszteltem és ezen technikák, eszközök zöme a saját ötleteimből fakadnak. A kreativitást rendkívül fontosnak tartom. Az immár két évtizede tartó színházi, bábszínházi kapcsolat számtalan alkotói képességet hozott a felszínre. A művészi kreativitás mindig is közel állt a családomhoz, így nem volt nehéz a számomra oly fontos Tudatos Álmodás útját az ébrenlét világában érdekes és szokatlan otthonba helyezni. Szeretem becsempészni az ébrenlétbe is az álomsajátságok egy részét. Természetesen olykor én is szívesen idézek másoktól, hiszen nagyszerű a látásmódok párhuzamba állítása vagy más nézőpontból való alátámasztása. Tisztelet minden Nemes Szándékú Tanítónak!

A táborok hangulatából láthattok képeket az Aktualitások - Táborok menüben vagy a fotógaléria folyamatosan bővülő galériájában.